For bagere


FoodInfo er skabt med det formål at være bagerens daglige værktøj til håndtering af opskrifter, og ikke mindst til nem og korrekt mærkning af fødevarer, herunder færdigpakkede varer.

Systemet er i bund og grund en opskrifts-database, hvor bageren selv indtaster sine opskrifter, og automatisk får genereret en mærkning til at sætte på etiketterne. Og der er mange fordele ved at have sine opskrifter online hos FoodInfo:

Grund-deje indtastes kun én gang

Mange produkter er i sagens natur baseret på den samme grunddej, eller har andre “byggesten” til fælles med andre produkter. Du indtaster dine grund-deje én gang for alle, og så kan du bruge dem i alle de opskrifter det skal være, som var det en enkelt ingrediens. Alle nærings- og allergen-informationer følger selvfølgelig med og bliver en del af den færdige opskrift.

Vi kender dine blandinger og råvarer

Vi samarbejder med de væsentlige leverandører på markedet, og opbygger løbende en database over alle de produkter, som du dagligt bruger i dit bagværk, f.eks. melblandinger, cremepulvere, div. tilsætninger og andet. Disse vælges også blot som en simpel ingrediens, når du opbygger dine opskrifter.

Opskrifterne danner grundlag for mange ting

Når du har lagt dine opskrifter ind i systemet, er der mange ting der bliver meget nemmere for dig og dine medarbejdere, både i butik og produktion:

  1. Du får “serveret” din mærkning (ingredienser og allergener) lige klar til at skrive ud på din label-printer.
  2. Svendene i bageriet kan nemt finde frem til opskrifterne, og “gange dem op” efter behov, f.eks. på en iPad.
  3. Personalet i butikken kan fortælle kunden præcist hvilke allergener der er i produkterne, og på sigt også præsentere kunderne for næringsindholdet.

Dine hemmeligheder er sikre hos os

Selvom det er et online system, og du har adgang til mange rare informationer fra f.eks leverandører, så er dine informationer altid strengt knyttet til din konto. Du kan tilmed have forskellige “under-konti”, så du f.eks. kan have ét login til dine butiksansatte,ét til dine bagersvende, og så ét til dig selv, hvor du har fulde rettigheder. Butikspersonalet behøver ikke kende alt til opskrifter, fremgangsmåder og data på blandinger, og svendene behøver ikke kende til f.eks. mærkninger og nærringsindhold. Du skal selvfølgelig kunne se det hele.