Hvem kan bruge FoodInfo?


7“Skabt til bagerne, men velegnet i mange andre brancher”. FoodInfo blev ved starten i 2014 designet med henblik på at hjælpe bagerne. Det skyldtes et ønske om at løse et konkret behov nu og her, men også at fokusere, så vi hurtigt kunne opnå et velfungerende system i én branche.

Det betyder også, at FoodInfo er optimeret efter bagernes behov, og at vores database af ingredienser p.t. indeholder mange bager-ingredienser. Men, vi har hele tiden holdt generaliteten for øje, så systemet ikke er blevet “fastlåst” til bagernes specifikke problemstillinger. Desuden har vi lige fra starten haft rigtig mange helt generelle ingredienser (simple ingredienser som grøntsager, kød, mejeriprodukter, frugt, konserves …), som bruges i mange andre brancher.

Allerede i brug i flere andre brancher

Så der er intet som helst i vejen for at bruge systemet i andre brancher. På nuværende tidspunkt (efteråret 2016) bliver FoodInfo brugt flittigt af flere mindre fødevareproducenter i andre brancher – delikatesse, specialiteter, kro/restaurant …

Se f.eks. facebook-posten her. En af vores aller-flittigste og mest kreative brugere er faktisk fra en anden branche.

Det er udelukkende et spørgsmål om data. Hvis vi kan få adgang til de GS1 data som du bruger i din virksomhed, uanset branche – ja så kan du bruge FoodInfo. Vi kan også “nøjes” med datablade på pdf eller papir. Det tager bare lidt længere tid.

Klar til din branche?

Hvis du synes FoodInfo ser ud til at kunne løse mærknings- eller informations-opgaver i din forretning, så skal du endelig kontakte os. Vi vil meget gerne gøre en indsats for at skaffe de data, som du skal bruge til dine opskrifter.

Og vi kan godt finde på at forære vores system kvit og frit til dig, hvis du er pionér i din branche, og vil være med til at få det kørt i gang. Det kunne godt gå hen og blive en ganske god forretning for dig.