Skærm i bageriet er et hit


Mylnan Bageri i Thorshavn påFærøerne er netop blevet de lykkelige ejere af en FoodInfo-skærm i bageriet. Som det ses på billedet er det en glad bagermester Eirikur, der viser resultatet frem. Eirikur og hans personale kan nu se frem til dagligt at have glæde af de mange fordele der er ved sådan en skærm:

  • Altid let adgang til opskrifterne
  • Chekclister til afvejning
  • Det der fremstilles, er også det der står på labels og skilte.
  • Let op- og nedskalering efter dagens produktion m. ganske få tryk

Den lette adgang til opskrifterne er en fordel, der vist ikke behøver flere ord med på vejen. Checklister til afvejning gør det lettere at holde styr på hvor man er kommet til – hvad man har vejet af, og hvad man mangler. Og fødevarestyrelsen vil helt klart sætte pris på, at det der er i produktet, også er det der står i ingredienslisten 🙂

Spar penge – regn den ud!

Den sidste fordel er den, der godt kan give en økonomisk fordel. Hvis I normalt har opskrifter liggende i nogle faste mængder, f.eks. 10, 15 og 20 liter for en given dej – ja så vil I nok af og til producere lidt for meget, for at det skal passe med en af disse mængder. Regner du med at kunne sælge 17 liter på en given dag, er du nødt til at lave 20, med spild (eller bøvl/udgifter til frysning) til følge. Med FoodInfo skalerer du på få sekunder opskriften til netop 17 liter og rammer “lige i øjet”. Alternativt sparer du tid ved at du ikke skal skalere opskriften ved hjælp af en lommeregner.

Kan tåle lugten i bageriet

Skærmen er en 15 tommer Android-baseret “Panel PC” – i princippet en stor og meget robust Android tablet. Fronten er af stødsikkert glas, og kabinettet af aluminium helt uden huller – så vand og støv er intet problem. Den er specialfremstillet efter vores specifikationer på en fabrik i Kina, hvor de specialiserer sig i netop tablets til industrien, sundhedssektoren, og andre steder hvor kravene til holdbarhed og kvalitet er noget højere end det gælder for de “forbruger-tablets” vi allesammen render rundt med.

Selv stikkene er tætte – der er brugt samme type stik som man bl.a. bruger i luftfarten og andre steder hvor forbindelse og holdbarhed er kritisk.

Montér den lige hvor det passer

Vi har desuden fundet en serie af holdere, der giver fuld fleksibilitet mht montering:

  • På væg
  • På bordkant
  • Midt på et bord
  • På gulvstander

Holderne kan desuden justeres så betragtningsvinklen bliver helt rigtig – det er vigtigt for den daglige ergonomi. De fås uden svingarm, med ét-leds svingarm (vist) og to-leds svingarm, afhængig af hvordan og hvor man skal montere dem. Se dem i shoppen her.

Rengøringsvenlig

Som nævnt er skærmen vandtæt – der er ingen udluftningshuller, og stikkene er af en speciel type der heller ikke kan lukke vand og støv ind. Det vil sige, at den tåler kraftig rengøring, og ikke lader sig påvirke af melstøv og andet godt der jo findes i rigelige mængder i en bageri-produktion.

Se skærmen på vores webshop, hvor du også finder de holdere, vi kan levere.