foodinfo_banner

Kære bager, kære konditor

For en uges tid siden skrev jeg, og opfordrede til at vende evt. nedgangstider til noget positivt. Den opfordring vil jeg gerne gentage. Man kan bl.a. gøre det ved at udnytte evt. ledige ressourcer til f.eks. at indtaste opskrifter i FoodInfo, at vurdere på kalkulationer, at kigge på mulighederne i bestillingssystemet, eller hvad man nu mangler for at komme op i gear her i vores mere og mere digitaliserede verden.

Jeg kan allerede se, at der er forøget aktivitet i indtastnings-delen af FoodInfo, så der er tydeligvis nogle, der har grebet bolden. Stærkt gået!
bestilling3
Men det jeg egentlig ville skrive om i dag, er et konkret tip til hvordan brugere af bestillingsmodulet kan forholde sig, når deres faste kunder enten holder helt pause, eller blot har ændrede bestillinger i en periode. Det er desværre aktuelt for mange, hvis kunder er ramt på den ene eller den anden måde af Corona-restriktionerne.

Hvis det er aktuelt for dig, så se artiklen herunder. Hvis du ikke bruger bestillingsmodulet endnu, så husk det er meget nemt at komme i gang med. Hvis du slet ikke bruger FoodInfo, så læg mærke til at du kan bruge bestillingsmodulet helt uden at lægge alle dine opskrifter ind. Du skal blot indlægge "tomme" produkter (navn og pris) - og det kan vi endda gøre for dig, hvis du har en liste i en eller anden form.
Jeg ønsker inderligt at vi alle kommer igennem denne periode med skindet på næsen. Og én måde at gøre det på, er ved at bruge nedgangstiden konstruktivt, og dermed komme styrket ud på den anden side.

Men først og fremmest - hold jer raske, og hvis I bliver syge, så rigtig god og hurtig bedring!

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo
Lidt links til lidt underholdning en søndag eftermiddag :-)

Læs her om vores undersøgelse af, hvad dine kunder egentlig mener om mærkning og produkt-information. Er det bare noget vi gør for fødevarekontrollens skyld? Læs og se video:
Hvis du på én gang vil have et overblik over hvad FoodInfo kan, og hvordan det foregår i praksis - så tag et kig på nogle af vores undervisnings videoer i "FoodInfo-skolen". Der er alt fra det helt grundlæggende, til de avancerede features som superbrugerne bruger :-) Fortalt og vist i korte (typisk 5-10 min) videoer.

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!