foodinfo_banner

Kære bager, kære konditor

Er du en af dem, der tror FoodInfo er et stort, tidskrævende bæst, som du ALDRIG kommer i gang med, fordi det bare tager SÅ lang tid, og ikke er til at finde ud af? Så læs denne virkelige historie:

En fredag middag i sensommeren 2017 fik jeg et opkald fra en bagermester, lad os bare kalde ham Ole. Ole havde fået en aftale med en dagligvareforretning om levering af en hel del produkter - fra mandagen efter - og forretningen gjorde nu i sidste øjeblik opmærksom på, at han jo skulle levere produktdatablade på alle sine varer, for at de kunne aftage dem (Det KAN også være Ole bare havde skubbet den del lidt, men lad nu det ligge :-) ).

Dvs. Ole havde nu en halv fredag og en weekend til at få lavet produktdatablade til de ca. 40 produkter det handlede om - og han skulle oven i købet i sommerhus med familien den weekend!

Men Ole ringede jo så til mig, og vi fik hurtigt oprettet en FoodInfo konto til ham. Han så vist en enkelt kom-i-gang video, og så gik han ellers i krig med at indtaste opskrifterne på de ca. 40 produkter. På det tidspunkt var klokken ca. 13.

Kl lidt over 17 ringede han igen og fortalte at nu var han på vej i sommerhus, og om jeg lige gad kigge hans 40 opskrifter igennem. Det var jo fredag aften, så selvfølgelig ville jeg det :-) - jeg var trods alt lidt spændt på hvad han kunne have lavet i den fart.

Og til min store glæde - ikke mindst på Oles vegne - var alt i den skønneste orden. Jeg satte nogle produktdatablade op efter Oles ønsker, og så kunne han ellers skrive ud. Når han kom hjem fra sommerhus med familien.

Så - det kan altså lade sig gøre. Også selv om man ikke taster helt så hurtigt som Ole :-)
glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash
Det vigtigste, Ole gjorde, var at han tog tyren ved hornene og kom i gang. Og belønningen kom hurtigt.

Den anden ting Ole gjorde smart (selvom det nok gav sig selv lidt i situationen) var, at han koncentrerede sig om de produkter, han havde brug for at arbejde med. Mange tænker, "Åh, så skal vi have lagt alle vores 250 opskrifter ind - jeg bliver ALDRIG færdig.

Men, ja, hvis du vil kunne svare på alle spørgsmål om alle produkter, eller sætte labels på dem, så skal du have lagt alt ind. Men RIGTIG mange kan nå RIGTIG langt ved at indtaste bare en del af produkterne. F.eks. de knækbrød, småkager, makroner, snacks osv. der ligger færdigpakkede og ser lækre ud på hylderne eller "øerne" i butikken og genererer mersalg. Det er måske 10, 20 eller 30 opskrifter, der skal lægges ind - og med Oles tempo, så er det ikke mange timer. Og selv uden, er det til at se en ende på.

Brug "corona-tiden" fornuftigt. Vend det til din fordel. Jeg skal nok hjælpe med at få dig hurtigt i gang. Du kender dine opskrifter, videoen viser dig hvordan du taster den ind. Du er næsten allerede færdig :-)

Tag fat i mig på 5223 6999. Eller skriv en mail på info@foodinfo.dk.

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

P.S. Her kan du se den vigtigste video, når man skal i gang. Der er mange flere - for FoodInfo kan mange ting. Men det fede er, at du ikke BEHØVER kunne alle de mange ting. Du kan løse rigtig mange opgaver med de grundlæggende funktioner.
Og så lidt ekstra links, hvis du har lyst til at blive lidt klogere:

Læs her om vores undersøgelse af, hvad dine kunder egentlig mener om mærkning og produkt-information. Er det bare noget vi gør for fødevarekontrollens skyld? Læs og se video:
Og her har du alle de øvrige videoer der viser hvordan man bruger FoodInfo. Som sagt - du behøver først se dem, når du ønsker at løse et bestemt problem. Har du set den første håndfuld videoer, kan du RIGTIG meget.

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!