news_banner

Kære bager, kære konditor

I dagens Danmark er internet-forsyning ved at være - om ikke lige så stabil som el- og vand-forsyning, så i hvert fald derhenad! MEN: Har vi alligevel ikke alle prøvet, at "nettet er nede" - og selvfølgelig lige på det tidspunkt hvor man skulle noget rigtig vigtigt.

Det kunne f.eks. være, at man skulle producere sine brød, ved hjælp af skærmen i bageriet. Så ville det være rart med en "offline" kopi af opskrifterne. Så kan du selvfølgelig ikke lave alt det smarte med skalering, afvejningslister osv. - men det er en hel del bedre end ingenting!
IMG_5297
Så det er lige præcis det vi har givet mulighed for nu. Ikke blot kan du hente enkelt-opskrifter ned i pdf-udgave, du kan også hente et samlet dokument med en hel kategori, eller sågar ALLE opskrifter. Læs artiklen og find ud af hvor nemt det er (det er faktisk så nemt som: "Opskrifter->Opskrifter som PDF" - så er det afsløret :-) )
Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak om hvordan FoodInfo passer ind i din virksomhed, og hvordan du nemmest kommer i gang. Eller videre. FoodInfo er jo efterhånden mange ting. Du kan bruge et lille hjørne - eller en hel masse - det vigtigste er at det giver mening og værdi. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at afklare.

Tag fat i mig hvis du vil høre mere, på 5223 6999. Eller skriv en mail på info@foodinfo.dk.

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

P.S. Har du set den nye funktion i bestillingsmodulet? Vi kalder den "produktions-dashboard", og det er en side der er skræddersyet til at vise produktionsmængderne for produkterne i en enkelt kategori - og der er indtastningsfelter, så du løbende kan taste ind hvor langt du er nået. Når der er tastet et tal ved et produkt, biver feltet blåt, så man kan se når man er i gang. Når man har nået målet, bliver det grønt.
Bestillingsmodulet er stadig gratis på prøve - hvis du skulle få lyst til at gå ind og prøve det. Men husk - du skal have en eller flere bestillinger på den valgte dag, for at der bliver vist noget :-)
dashboard

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!