news_banner

Kære bagere og konditorer!

Selvom vi jo allesammen går på arbejde fordi vi godt kan li' det, er det jo rart, hvis man samtidig kan tjene lidt på det. FoodInfo har i mange år haft kalkulationsmodulet, og det er blevet brugt flittigt af mange bagere hver eneste dag, til at undersøge hvor godt eller skidt økonomien i produkterne hænger sammen. Der er jo ingen grund til at smide penge på gaden!
christian-wiediger-t6ZtBcWEptQ-unsplash
Men selv gode ting kan jo af og til forbedres, og takket være Peter fra Sydsjælland og Steen fra Midtjylland, har jeg fået øje på et par forbedringsmuligheder - og implementeret dem. Peter savnede at man kunne lave kalkulation i forhold til flere forskellige udsalgspriser, og Steen savnede et overblik over kalkulationerne - altså en liste over alle produkter, med tilhørende nøgletal fra kalkulationen, der hvor det er muligt.

Det har jeg skrevet en lille historie om inde på hjemmesiden.
Og har du kalkulationsmodulet, kan du jo selvfølglig hoppe direkte ind på "Kalkulation->Oversigt" og kigge. Og evt. få oprettet dig nogle prisgrupper. Hvis du ikke har kalkulationsmodulet, eller er i tvivl om hvordan du skal bruge det, så siger du bare til ... eller læser evt denne artikel:
Det var egentlig alt hvad jeg ville i dag. Men jeg kunne da også lige benytte lejligheden til at minde om, at du kan vinde en lækker tablet - indtil videre er der 12 deltagere i konkurrencen, så jeg synes da stadig det er fine chancer for at vinde sådan en bandit. Du skal bare svare på lidt spørgsmål - og svarene kan nemt gå hen og medføre forbedringer i FoodInfo. Bare se hvordan det gik med Peters og Steens kommentarer :-)
Og som altid: Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig og få en snak om hvordan FoodInfo passer ind i din virksomhed, og hvordan du nemmest kommer i gang, eller kommer videre.

Tag fat i mig på 5223 6999. Eller skriv en mail på anders@foodinfo.dk.

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

P.S. Hanne fra Køge har også sat sit fingeraftryk på opdateringen af kalkulationsmodulet - tak Hanne :-) Jeg har gjort kalkulationssiden tilgængelig helt ude fra opskrifts-listen, så nu kan man finde kalkulationen hurtigere end ... så meget andet.

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!