|
Kære bagere og konditorer!
Sidste gang skrev jeg om det nye kalkulations-overblik, hvor man nu kan se sine kalkulationer samlet, og hvor man kan have flere prisgrupper. Den har efterfølgende lige fået en tand mere i funktionerne - læs mere om det i artiklen her.
|
|
|
Hvis du ikke lige fik læst den første artikel om kalkulations-overblikket, så er det ikke for sent:
|
|
|
Det næste jeg har glædet mig til at sige er:
|
Tillykke til vinderen af den fine Android tablet!
Ud af de 12 der deltog i spørgeskema-undersøgelsen blev det Bettina fra Den Gamle Bagergaard i Maribo, der rendte med præmien. Den er snart på vej med posten, Bettina :-)
|
|
|
Jeg vil senere fortælle lidt om hvad jeg har lært af undersøgelsen. Men det vigtigste er nok, at der snart kommer en lille e-bog ud af det, med tips og strategier til hvordan man lettest og mest effektivt kommer i gang med FoodInfo - alt efter hvad man gerne vil bruge det til!
|
Den sidste ting jeg gerne vil i dag, er at bede om jeres hjælp igen! Det er igen et spørgeskema, men i bund og grund kun 2 spørgsmål á 2 svarmuligheder!
|
Lad mig afsløre, at jeg gerne vil lodde stemningen omkring en ny funktion: En slags "byttebørs" hvor man stiller et antal af sine opskrifter til rådighed for kollegerne i de andre bagerier, og til gengæld har adgang til de opskrifter, som andre har stillet til rådighed. Er det fedt? Og hvis ja, hvordan laver bi det så ordentligt fedt?
|
|
|
Jeg glæder mig til at se om der er interesse om dette - jeg tænker selv, det kunne være til fordel for både nye og "gamle" brugere - og de fleste bagere i Danmark er jo ikke i konkurrence med hinanden, men mere med dagligvarehandlen osv., så det giver god mening at hjælpe hinanden. Og når man så oven i købet selv får noget ud af det, er det jo ren win-win!
|
Som altid her til sidst: Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig og få en snak om hvordan FoodInfo passer ind i din virksomhed, og hvordan du nemmest kommer i gang, eller kommer videre.
|
|
|
|
|
Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!
|
|
|
|
|
|