news_banner

Kære bagere og konditorer!

Sidste gang skrev jeg om det nye kalkulations-overblik, hvor man nu kan se sine kalkulationer samlet, og hvor man kan have flere prisgrupper. Den har efterfølgende lige fået en tand mere i funktionerne - læs mere om det i artiklen her.
Hvis du ikke lige fik læst den første artikel om kalkulations-overblikket, så er det ikke for sent:
Det næste jeg har glædet mig til at sige er:

Tillykke til vinderen af den fine Android tablet!

Ud af de 12 der deltog i spørgeskema-undersøgelsen blev det Bettina fra Den Gamle Bagergaard i Maribo, der rendte med præmien. Den er snart på vej med posten, Bettina :-)
designecologist-5mj5jLhYWpY-unsplash
Jeg vil senere fortælle lidt om hvad jeg har lært af undersøgelsen. Men det vigtigste er nok, at der snart kommer en lille e-bog ud af det, med tips og strategier til hvordan man lettest og mest effektivt kommer i gang med FoodInfo - alt efter hvad man gerne vil bruge det til!

Den sidste ting jeg gerne vil i dag, er at bede om jeres hjælp igen! Det er igen et spørgeskema, men i bund og grund kun 2 spørgsmål á 2 svarmuligheder!

Lad mig afsløre, at jeg gerne vil lodde stemningen omkring en ny funktion: En slags "byttebørs" hvor man stiller et antal af sine opskrifter til rådighed for kollegerne i de andre bagerier, og til gengæld har adgang til de opskrifter, som andre har stillet til rådighed. Er det fedt? Og hvis ja, hvordan laver bi det så ordentligt fedt?
Jeg glæder mig til at se om der er interesse om dette - jeg tænker selv, det kunne være til fordel for både nye og "gamle" brugere - og de fleste bagere i Danmark er jo ikke i konkurrence med hinanden, men mere med dagligvarehandlen osv., så det giver god mening at hjælpe hinanden. Og når man så oven i købet selv får noget ud af det, er det jo ren win-win!

Som altid her til sidst: Du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig og få en snak om hvordan FoodInfo passer ind i din virksomhed, og hvordan du nemmest kommer i gang, eller kommer videre.

Tag fat i mig på 5223 6999. Eller skriv en mail på anders@foodinfo.dk.

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!