news_banner

Godt nytår, kære bagere og kære konditorer!

Vi glæder os til at tage fat i et spændende 2021 - og håber det bliver lidt mere medgørligt end det "kære gamle" 2020 var :-).

Vi starter året ud med at udgive en række forbedringer til FoodInfo, som har til formål at gøre systemet endnu nemmere at gå til - det kan du læse mere om i artiklen, som der linkes til lige nedenunder.

Der kan du også læse om, at vi har fået nye, gode IREKS data ind i systemet, så vi er godt i gang med at skifte de gamle data ud - i alles opskrifter - med de nye. Så det eneste du skal gøre er, at vænne dig til at lede efter IREKS varer under ... IREKS :-)
Som sædvanlig vil jeg sige, at du altid er velkommen til at kontakte mig og få en snak om hvordan FoodInfo passer ind i din virksomhed, og hvordan du nemmest kommer i gang, eller kommer videre.

Tag fat i mig hvis du vil høre mere, på 5223 6999. Eller skriv en mail på anders@foodinfo.dk.

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

Godt nytår! Vi starter med lidt forbedringer ...

I går, d. 2/1 2021, rullede vi en opdatering ud, som først og fremmest indeholder en række ændringer i brugerfladen. Disse ændringer skulle gerne medvirke til at gøre forskellige handlinger mere overskuelige og effektive. Her har du en kort beskrivelse af opdateringen: Mere overskuelig udskrifts-side Indtil nu har udskrifts-siden indeholdt mange indtastningsfelter, for at man skulle kunne ændre en lang …

Læs mere
Ny udskriftsside
Fik du forresten læst det om hvordan man downloader alle sine opskrifter som en pdf-fil? Ellers har du en knap her, der fører dig det rette sted hen :-)

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!