news_banner

Kære bagere og konditorer!

Fra i dag, 1. juni 2022, og resten af året kører fødevarestyrelsen en kampagne vedr. mærkning af færdigpakkede varer. Du har måske allerede læst om det i sidste nummer af Bager&Konditor fra BKD - men vi har lidt yderligere informationer inde på vores blog, som du bør læse.
Hvis du bruger FoodInfo er du godt forberedt til besøget fra Fødevarestyrelsen. Dog vil vi altid anbefale, at man løbende er opmærksom på at ens opskrifter er up-to-date. Det er en forudsætning for at ingrediensliste og næringsberegninger er i overensstemmelse med virkeligheden.
Labels
Hvis du endnu ikke bruger FoodInfo, og er i tvivl, vil jeg meget gerne tage en snak med dig om hvordan mærkningskravene rammer lige præcis din virksomhed og dine produkter. Du er velkommen til at kontakte mig på 5223 6999 eller info@foodinfo.dk. Eller måske finder du allerede svaret i ovenstående artikel?

Faktum er, at hvis du blot har en "håndfuld varer" du skal mærke, for at sælge dem færdigpakkede i egen eller en anden butik, er det faktisk ikke det store arbejde at få dem lagt ind i FoodInfo. Alt det med at få sat labels op, så de ser godt ud, det ordner jeg. Og mangler du en printer og nogle labels - så klarer vi også det :-)

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

P.S. Jeg har faktisk lige hørt fra en bagerfrue i dag, som allerede har haft besøg af Fødevarestyrelsen her på dag 1. Der var selvfølgelig ikke noget at komme efter, men kontrollanten var lidt i tvivl om noget spormærkning. Det kunne han have fundet svaret på i artiklen om spormærkning fra sidste nyhedsbrev, hvilket bagerfruen var så sød at skrive til mig :-)

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!

Email Marketing Powered by MailPoet