news_banner

Kære bagere og konditorer!

Flere og flere får en webshop tilknyttet deres hjemmeside - enten med fuldt sortiment og levering, eller "bare" til bestilling af de mest gængse varer. Under alle omstændigheder kan FoodInfo bidrage med noget så væsentligt, som at få webshoppen til at overholde reglerne! Der skal nemlig ingredienslister og næringsberegninger på produktsiderne i en webshop, når man sælger fødevarer.

Læs mere i artiklen HER
pickawood-gf8e6XvG_3E-unsplash
Og nu jeg lige har dig: Har du set vores nye inspirations-hæfter/e-bøger?

Vi har forsøgt at samle de sidste 7 års erfaringer i 3 hæfter - som du enten kan skrive til os og få tilsendt fysisk (skriv til info@foodinfo.dk) eller du kan læse dem online HER
ebooks-vifte
Der er følgende 3 hæfter p.t.:
  1. Skab værdi med FoodInfo. Her tager vi forretningsbrillerne på (ikke så meget de tekniske) og ser på de muligheder man har, når man bruger FoodInfo. I butik, bageri, og i det hele taget.
  2. Kom godt i gang med FoodInfo. Her videregiver vi bl.a. dine kollegers erfaringer med at få startet op med FoodInfo - sådan helt lavpraktisk.
  3. Pakket og klar. Dette hæfte besvarer en lang række spørgsmål i forbindelse med færdigpakkede varer i butik og til engros. Labels, stregkoder, regler ...
Uanset om du allerede har FoodInfo eller du går og overvejer det - så vil jeg anbefale alle at læse hæfte 1. Det er meget konkret i forhold til hvilke forretningsmæssige fordele man får af at bruge de forskellige muligheder i FoodInfo. Hæfte 2 kan man med stor fordel læse hvis man står overfor at skulle starte op, og hæfte 3 er rigtig godt hvis du overvejer at starte på salg af færdigpakkede varer.

God læselyst!!

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!