news_banner

Kære bagere og konditorer!

Jeg håber at I alle er kommet vel over julen - hvad end den bød på en masse afslapning - en masse arbejde - eller et sted midt imellem :-)

Jeg selv holder lige et par fridage, og ser tilbage på et år med en masse spændende nyudvikling, mange gode snakke, og opstart af mange nye bagere i FoodInfo.

Tak for alle jeres positive tilbagemeldinger, og for jeres konstruktive input til, hvordan FoodInfo kan blive et endnu bedre IT-system for bagere og konditorer i hele landet, fremover.

F.eks. er der stor interesse omkring "kundesider" modulet - altså der, hvor dine kunder selv kan stå og bladre i dine produkter og finde information om allergener, ingredienser osv., enten på en skærm i butikken, eller på deres egen smartphone.

Derfor vil jeg lige løfte sløret lidt for, hvad jeg går og pusler med for tiden: "Kundesider" modulet er under ombygning og i færd med at få en kraftig ansigtsløftning - og få tilføjet ny, smart funktionalitet. Du kan godt glæde dig til at se resultatet!
IMG_20211229_165300
En del af 2021 blev også brugt på at frembringe inspirationshæfterne, hvor du meget konkret kan se, hvordan din forretning kan forbedres på adskillige fronter, ved at bruge en eller flere af funktionerne i FoodInfo. Hvis du endnu ikke har læst dem - så læs dem, eller hent som pdf, her:
ebooks-vifte
Det gælder sådan set både hvis du slet ikke er kommet i gang med FoodInfo, og hvis du allerede er en glad FoodInfo-bruger. "Der er flere muligheder end du måske tror" - som undertitlen på det første hæfte siger!

Til slut vil jeg bare sige tak for et godt 2021, og ønske alle et rigtig godt 2022, med godt helbred og succes i forretningen. Jeg er klar til at tage imod det nye år - og spændt :-)

De bedste hilsner,
Anders, FoodInfo

Tak fordi du læste med! Spørgsmål? Ring til os på 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk. Vi tales ved!

Email Marketing Powered by MailPoet