Det korte svar er: “Den mængde du normalt laver”, eller hvis det varierer, “en anden realistisk mængde”. Det du i hvert fald IKKE skal gøre (når det gælder brød, stykker, mindre kager osv.), er at lave opskriften til ét produkt. Det skyldes simpelthen, at visse ingredienser – det kunne være salt – indgår i så lille mængde, at du bliver nødt til at runde af til nærmeste hele gram (det er max. præcision i FoodInfo).
Hvis du så f.eks. skal bruge 0.3 g salt i et rundstykke, er du nødt til at vælge 0 eller 1 gram – og som du nok kan regne ud vil begge dele give problemer, hvis du ganger opskriften op til det antal rundstykker, du bager på en dag!
Mht. delopskrifter bliver vi nogle gange spurgt om, hvorvidt man skal oprette dem i de mængder, de skal bruges i andre opskrifter. Det er IKKE nødvendigt. Igen, opret delopskriften i “en realistisk mængde”. Når den senere bliver brugt i en anden opskrift, bliver der jo angivet hvor stor en mængde af delopskriften der skal bruges, og så vil den blive skaleret herefter.