Skærm


Malene afprøver in-store display hos Centerbageren.

Malene afprøver in-store display hos Centerbageren.

FoodInfo kan bruges i mange situationer og mange steder i bageriet/butikken, og der er forskellige krav til forskellige typer anvendelser:

Kunde-vendt skærm i butikken

Hvis man ønsker at bruge tilkøbsmodulet “In-store display” – eller evt. som fast skærm til personalet – har man brug for en skærm (eller flere). Der er mange muligheder, og også mange forskellige ønsker om, hvor “dominerende” sådan en skærm skal være i butikken.

Nogen vil foretrække en rigtig stor skærm et centralt sted i butikken, andre måske en slags “info-stander” med en tablet-størrelse skærm i, og endnu andre vil måske køre in-store display på en almindelig tablet, monteret ved disken. Men under alle omstændigheder stilles store krav til holdbarheden af sådan en skærm – se mere herom senere.

Personale-skærm i butikken

Mange vælger også at have en fast skærm bag disken, som personalet kan gå hen til når kunderne stiller spørgsmål. Der er nogenlunde samme krav som til den kunde-vendte skærm, bortset fra at den sjældent vil være over ca. 15″ stor.

Skærm i bageriet

Hvis man bruger FoodInfo i bageriet, så bagerne også kan have glæde af opskriftsdatabasen og muligheden for at skalere opskrifter op og ned, bliver der stillet ekstra store krav til skærmen. Som enhver bager ved, er det et hårdt liv for elektroniske “dimser” i et bageri. Heldigvis findes der specielle skærme, der er vand- og støvtætte, og derfor både kan klare melstøvet, og kan tåle at bleve rengjort. Også med lidt hård hånd.

 

“Forbruger” tablet eller industri-kvalitet?

Baseres løsningen på en tablet, skal man overveje om man vil satse på f.eks. en almindelig iPad eller en special-tablet i industri-kvalitet. Forskellen på almindelige og special-tablets er bl.a. at special-tablets har skruehuller bagpå til montering i standard beslag (VESA beslag). Det har en almindelig tablet som bekendt ikke. Så der er lidt forskel på hvilke beslag/standere man kan bruge. Standard tablets er den billigste løsning, men man skal også være klar over at den type tablets ikke er lavet til at stå tændt så mange timer i døgnet. Måske er det en udmærket løsning, men vi tør ikke “skrive under på det”. Standard tablets køber du selv der hvor du normalt køber IT eller kontorudstyr – og standere kan du sikkert finde samme sted. Sig til hvis vi skal hjælpe med at finde noget.

Tablet/skærm i industri-kvalitet

Vi har testet nogle rigtig gode tablets og skærme, som vi kan tilbyde at sælge direkte til dig. Kvalitetsmæssigt er det selvfølgelig den løsning vi vil anbefale. Det er Android- og windows tablets i industri-kvalitet, så de er lavet til at stå tændt min. 16 timer i døgnet og de er rigtig robuste. Vi kan også hjælpe med gulvstander, bordstander, vægbeslag, reolbeslag og bord-beslag – vi er ikke selv lagerførende, men har nogle gode steder at gå hen!

Se udvalget af skærme på vores webshop

… og giv os et kald på 5223 6999 hvis du vil have en snak om mulighederne.