Hvilket udstyr skal jeg bruge?


Det bestemmer du – men vi hjælper gerne med at vælge! Du skal bruge:

  1. En computer eller tablet til at taste ind på.
  2. En printer til at skrive labels ud på.
  3. Evt. tablets i butik og bageri (til personalet) til den daglige brug.
  4. Evt. en skærm i butikken.

Computeren er der meget få krav til – den skal bare kunne køre en Chrome browser. Så det meste lidt nyere Windows og Mac virker fint. Laptop eller stationær, det er en smagssag.

Printeren skal kunne fungere sammen med PC/Mac’en – hvis den kan det, fungerer den også med FoodInfo. Vi anbefaler som regel at bruge en Zebra printer (GK420d, f.eks.), som vi har gode erfaringer med, men der findes masser af andre printere, og måske har du en af dem i forvejen. Spørg os gerne.

Tablets kan f.eks. bruges i butikken, til at slå produkter op når kunderne spørger ind til dem – eller i bageriet, til at finde og skalere opskrifter. Her kan man bruge alm. Android-tablets eller iPads, men der findes også mere professionelle tablets/skærme, som er bedre egnet til det hårde miljø i bageriet. Spørg os gerne. Vi har aftaler med en leverandør, men har p.t. ikke fået produkterne helt her ind på vores hjemmeside.

Det samme gælder de kundevendte skærme til butikken. Det kan være en billig tablet i en holder på disken, eller det kan være en prof. 24″ touch-skærm på en designer-fod midt i butikken. Der er rigtig mange muligheder, og vi har ikke fået dem på hjemmesiden, så spørg os.