Kalkulation


Kalkulation er for dig der gerne vil vide, hvad det rent faktisk koster at fremstille dine produkter. Det giver dig selvfølgelig en meget bedre mulighed for at prissætte produktet, men også for at optimere, ved at skære lidt i de dyrere ingredienser, eller måske erstatte dem med billigere.

Endvidere er det et “must”, hvis du planlægger en optimering af dine arbejdsgange – så er du nødt til at kende ideal-omkostningerne, for at vurdere om de reelle omkostninger er rimelige, eller om der skal sættes ind med forskellige optimeringer.

Produkterne kalkuleres helt automatisk når du har modulet – det eneste du skal gøre er at indtaste dine indkøbspriser. Flere leverandører har endda lagt listepriser ind, som du kan bruge til at lave en “worst-case” beregning.

Ét billede siger mere end 1000 ord, så i stedet for at gå i detaljer om hvad det er, kalkulationsmodulet kan, så bringer vi her et screenshot af kalkulationen på et produkt.

kalkulation - beregning af udsalgspris udfra givet dækning

I kalkulationsmodulet findes der også en overbliksside, hvor du hurtigt kan se nøgletallene for alle dine produkter – den kan du finde HER.

Og siden en gang i 2022 har du også kunnet medregne andre omkostninger end “bare” løn – det kan du læse om HER.

Kontakt os som altid på 5223 6999 hvis du har spørgsmål eller ønsker at få aktiveret modulet for din konto.