Support


Her har vi samlet lidt links som er nyttige i forbindelse med support af dit system.

Indstil labelstørrelse på SATO printer

Dette har vi skrevet en artikel om HER.

 

Indstil labelstørrelse på Zebra printer

Dette har vi skrevet en artikel om HER.

 

Chrome Fjernskrivebord – hvis vi skal hjælpe direkte på din PC

For at vi kan hjælpe dig direkte på din pc via fjernadgang, bruger vi “Chrome Fjernskrivebord”. Det kræver at du har en google-konto (dvs. du har en gmail-adresse).

Du finder app’en på chrome.google.com/remotedesktop. Du kan bruge samme link hvis du allerede har installeret den, og ønsker at starte den. Du kan også starte den ved at gå ind i “Alle programmer” i Start-menuen, finde “Chrome apps”, og derunder “Fjernskrivebord”.

Herefter skal du bare trykke “Del” – så får du en kode som du giver til os (vi taler sikkert med dig i telefon på det tidspunkt!) – og med den kode kan vi så “logge ind” på din PC. Du kan selvfølgelig følge med i hvad vi laver, mens vi gør det.

Hvis vi f.eks. skal fejlfinde opsætningen af en printer vi ikke på forhånd kender, er det stort set umuligt uden at “være der selv”.

 

Se hvor store labels er inden du køber dem

Hvis du gerne se hvor store de labels, vi fører i webshoppen er, kan du udskrive denne side og klippe eksemplerne ud. Det er vigtigt at du slår evt. tilpasning, skalering eller marginer fra – hvis der er en indstilling der hedder “100%” eller “faktisk størrelse” eller noget i den stil, så brug den. Ellers kan maskineriet finde på at skalere tingene lidt ned.