Kunderne fortæller på video


Vi er rigtig glade for, at vores kunder vil dele deres begejstring for FoodInfo med os alle, på de følgende videoer.

Mesterbageren fortæller

Tina Mogensen, der er bagerfrue i hendes og manden Ståle’s virksomhed Mesterbageren i Støvring, fortæller om deres oplevelser med FoodInfo. Særligt om hvordan man griber det an, når man skal i gang, og om de fordele det giver i forbindelse med at levere til købmænd, og at have færdigpakkede varer i butikken.

YouTube player

Mylnan fortæller

Eirikur Magnussen og to af hans medarbejdere fortæller om at bruge FoodInfo i et stort bageri, der leverer til mange udsalg. Det er “selvfølgelig” bageriet Mylnan, i Tórshavn på Færøerne. Her bruges FoodInfo flittigt i produktionen, til at skalere opskrifter op og veje af. Og de mange udsalg styrer selv, hvor meget de skal have leveret, direkte online gennem FoodInfos bestillingsmodul.

Brødsnedkeren fortæller

Vores allerførste film, som viser at vi allerede i 2016 kunne levere stor værdi til bagerierne. Thomas Jørgensen fra Brødsnedkeren i Humlebæk og to medarbejdere fortæller om deres erfaringer med at indføre og arbejde med FoodInfo, og hvilken værdi det giver dem i hverdagen – set både fra et butiksmedarbejder-, et bageri-medarbejder og et ejer-perspektiv.

Vores “egne” film

Her har du lidt film, hvor vi selv fortæller om FoodInfo i forskellige sammenhænge

Vores nye tegnefilm

YouTube player

Jonas Schmidt fortæller om at informere kunderne

En sjov og munter gennemgang af alle de mange muligheder der er, for at informere kunderne ved hjælp af FoodInfo.

Anders (indehaver, FoodInfo) fortæller …

Vores officielle intro-film, der dog er tilbage fra 2018, så der er mange, mange fine ting der ikke er med! Mon ikke der kommer en ny intro-film en dag?

Vi har spurgt manden og kvinden på gaden …

Vi havde et par hold gymnasieelever ude og spørge “manden og kvinden på gaden” om deres forventninger i forhold til information om ingredienser og næringsindhold. Det blev der denne lille “tegnefilm” ud af!