Hvad kan FoodInfo hjælpe mig med?


Hvad kan FoodInfo?

Mærke fødevarer

FoodInfo laver den lovpligtige mærkning med ingredienser, allergener, vægt, pris og en række andre informationer, på færdigpakkede varer. Mærkningen kan selvfølgelig skrives ud på labels, men også på skilte, plakater eller hvad man nu kan printe på.

13

Lave næringsberegninger

FoodInfo kan lave næringsberegninger på dine produkter – helt uden at du skal til lommeregneren. Og beregningerne kan selvfølgelig komme på dine labels. For visse typer produkter er dette et krav fra fødevarestyrelsen – men under alle omstændighed er det et ønske fra flere og flere kunder, at man kan oplyse om næringsindhold.

11

Hjælpe bagersvendene i bageriet

FoodInfo kan nemt skalere opskrifterne op og ned til dagens produktion.  Man undgår fejl og dertil knyttede omkostninger, og personalet arbejder mere effektivt.

7

Hjælpe butikspersonalet med at informere

Via tablet/smartphone/PC i butikken er alle oplysninger nemt tilgængelige, når kunderne spørger. Den visning, butikspersonalet ser, er specielt designet til hurtigt at finde svar på kundernes spørgsmål.

1

Informere kunderne direkte i butikken

Tilkøb: Via en touch-skærm i bageriet kan kunderne selv udforske sortimentet, vælge kategorier, og ikke mindst sortere de produkter fra, de er allergiske overfor. Der er også mulighed for at tilknytte en informerende tekst til hvert produkt.

5

Vise produkt-information direkte på bageriets hjemmeside.

Tilkøb (inkl. i ovenstående): FoodInfo’s produktvisning kan fungere som “en side i hjemmesiden”. Dette kræver et lille indgreb i bageriets hjemmeside.

8

Og informere kunderne mange andre steder …

Se 11 måder vi kan hjælpe med at informere dine kunder på. Glade og trygge kunder køber mere – det har de selv fortalt os. Læs mere HER (åbner i ny fane).

10

Lave Kalkulation.

Tilkøb: Bagermester kan lave kalkulation på produkterne helt ned på ingrediens-niveau, beregne dækning mv. Der er store muligheder for optimering af driften, når man kender de præcise omkostninger på produkterne.

kalkulation - beregning af udsalgspris udfra givet dækning

Håndtere bestillinger og produktion

FoodInfo indeholder et omfattende bestillingsmodul, der både håndterer faste bestillinger (fra f.eks. erhvervskunder eller evt. dine eksterne afdelinger) og engangs-bestillinger (kunder, der ringer eller kommer ind i butikken og lægger en bestilling). Der kan evt. sendes SMS’er til kunden, og alle bestillinger lægges ind i en produktionsplan, som du kan vælge at bruge i bageriet. Der kan ligeledes udskrives pakkelister, pakkelabels og faktureringslister. Se mere HER.

Dokumentere kumarin

Kumarin-indholdet kan beregnes for en opskrift, til dokumentation overfor fødevarestyrelsen.

Links til videoer

Kom godt i gang

YouTube player

En kort appetitvækker

YouTube player

Hvad siger bageren selv?

YouTube player

FoodInfo i ét billede

FoodInfo i princippet