Engelhardt og Melcompagniet


Vi oplever for tiden en stigende interesse fra leverandørernes side, for at få data med i FoodInfo. Og det er selvfølgelig ikke så mærkeligt – jo flere aktive brugere vi får, jo flere afskærer man sig som leverandør fra at servicere på den bedste måde, ved ikke at være med.

Senest har Engelhardt meldt sig på banen med GS1 data, og Melcompagniet lægger selv deres data ind i systemet. Tak til begge, og velkommen i det gode selskab 🙂

Bemærk, at du ikke kan se ingredienserne fra de to endnu, da vi lige skal have kvalitetssikret dem, men de kommer løbende over de næste uger.

Vi er rigtig glade, for jo flere ingredienser vi har i systemet, jo bedre er det for bagerne at bruge – jo sjældnere skal de “stoppe op” og overveje om de skal forespørge på den vare, de rent faktisk bruger, eller køre videre med en der ligner.

Du kan se listen over, hvor mange ingredienser de forskellige leverandører bidrager med, her.

Hvis du er bager, der bruger FoodInfo, og mangler nogle (eller alle) ingredienser fra en bestemt leverandør, kan vi kun anbefale dig at tage fat i leverandøren, og gøre opmærksom på problemet. Henvis evt. leverandøren til vores hjemmeside. På forsiden er der et punkt der hedder “For leverandører”, det er et godt sted at starte 🙂