Produkter og priser


Priser er opdateret 2/1 2024. Alle priser er excl. moms.

Se vores generelle vilkår her (åbner i ny fane)

Du kan sammensætte den pakke, der passer perfekt til netop din virksomhed: Hvor “smart” skal løsningen være, og hvor stor er din virksomhed?

Basis – alt det grundlæggende

Prøveabonnement
Gratis i 2 mdr
Alt det grundlæggende
Basispakken
Kr. 499/md
Alt det grundlæggende

Ekstra funktioner

Kalkulation
kr. 149/md
Produktkalkulation
- kostpris/dækning
- flere prisgrupper
- eksport til regneark
Kundesider
Kr. 149/md
Info på skærm i butik
- eller på kundens mobil
- eller på jeres website
- eller jeres facebook, eller...
Bestilling
Kr 249/md
Modtag bestillinger
- faste- og engangsbestillinger
- samlede oversigter
- faste kunder - eget login
SMS
Kr. 99/md
SMS'er til bestillingsmodul
- til kunden ved bestilling
- påmindelser inden afhentning
- pris incl. forbrug
Stregkoder
Kr. 99/md
Stregkoder på alt
- der hvor du ønsker det
- altid gyldige stregkoder
- fra vores nummerserie
Udsmidning
kr. 149/md
Registrer og visualiser hvad du smider ud.
- individuelt på evt. afdelinger
- se udvikling som grafer
- integration m. kalkulationsmodul
Oversættelse
kr. 149/md
Oversættelse af labels mv
- ord-for-ord oversættelse
- valgfrie sprog
- egen ordbog

Størrelse af virksomhed

Én ekstra butik
Kr. 129 pr. måned pr. butik
Brugsret til en ekstra butik
Ét ekstra produktionssted
Kr. 129 pr. måned pr. sted
Brugsret til et ekstra prod. sted

Man betaler altså for brugsretten i et antal butikker (salgssteder), samt et antal produktionssteder, og de ekstra funktioner man ønsker. Basis-pakken er altid udgangspunktet og dækker et “almindeligt” bageri bestående af produktion + butik, og for hvert yderligere salgssted, og for hvert yderligere produktionssted, tillægges der kr. 129 pr. md.

Et salgssted defineres som “et sted hvor bageriets varer sælges over disk”. Det omfatter selvfølgelig deciderede afdelinger af bageriet, og også f.eks. bemandede udsalg i dagligvarebutikker – men f.eks. IKKE brødskabet, hylden eller kurvene hos den lokale dagligbrugs.

Uanset pakkestørrelse har man 3 logins (med forskellige rettigheder, “mester”, “butik”, “produktion”) som kan bruges på tværs af lokationer.

Hvis der er tale om en større kæde, hvilket vi p.t. definerer som over 6 lokationer (produktion og/eller butik), tilpasser vi en løsning til netop jeres behov, og forhandler prisen individuelt.

Tilkøbsmoduler

Her kan du læse kort om tilkøbsmodulerne – du kan se flere detaljer ved at klikke på “læs mere” knapperne i tabellerne ovenfor.

Kalkulation

Beregn kostpriser og dækning på dine produkter. Du får en ny side hvor du kan vedligeholde dine indkøbspriser på de forskellige ingredienser, og systemet kan på baggrund af disse beregne kostpriser for dine produkter. Kostprisen er specificeret ud på de enkelte ingredienser, så du kan se hvilke ingredienser der “gør et produkt dyrt” og evt. gøre noget ved det. Når du angiver en udsalgspris for dit produkt beregner vi også dækningsbidraget på produktet. Du kan også regne den modsatte vej, og finde den rigtige udsalgspris ved en ønsket dækningsgrad. Se pris i pristabellen

Kundesider

Lad dine kunder selv få muligheden for at undersøge hvilke allergener der er i produkterne, inden de kommer frem til kassen. Det sparer både deres og dine medarbejderes tid, og kunden undgår at “føle sig til besvær”. Kunden føler sig ofte også mere tryg ved selv at have set allergen-informationen, fremfor at få den præsenteret af en medarbejder.

Læs mere på siden “kundesider“.

Bemærk at man med et kundesider-modul har ret til at bruge dette på ét udsalgssted. Dvs. have en touch-skærm og/eller QR-koder, NFC-tags eller links til kundesiderne, på ét udsalgssted.

Ønsker man at bruge det på flere udsalgssteder, kræves det at der købes separate moduler pr. udsalgssted.

Se pris i pristabellen.

Bestilling

Bestillingsmodulet gør det nemt for dig og dit personale at modtage bestillinger fra kunderne. Det understøttet både “almindelige” produkter som f.eks brød, rundstykker og simple kager, men også produkter med mange valgmuligheder, f.eks. kagemænd og lagkager. Det kalder vi “konfigurerbare produkter”. Personalet får med systemet nemt ved at stille kunden alle de relevante spørgsmål (og holde hende opdateret vedr. prisen på bestillingen) – og bagerne har nemt ved at overskue hvad det er, der skal produceres i forbindelse med bestillingerne. Kunderne oplever en god service og et “sikkert” personale.

Kan med fordel benyttes med SMS modulet. Se pris for begge i pristabellen.

 

SMS

Benyttes med bestillings-modulet. Kunderne kan få SMS ved bestilling (ordrebekræftelse), og påmindelser inden afhentning. Samt notifikation ved aflyst ordre. Se pris i pristabellen.

Auto-stregkoder

Giver dig adgang til FoodInfo’s pulje af officielle GS1 stregkoder, og tildeler dem automatisk til dine produkter. Du skal dermed ikke selv ud at købe dig til en stregkode-serie, og du skal heller ikke selv bakse med at taste stregkoder ind, med fare for at taste forkert, bruge samme kode flere gange, eller andre typiske fejl.

Se pris i pristabellen.

Priseksempler

Her ser du et par eksempler på prisberegninger, ud over grundpriserne som findes i skemaet herover. Husk, du får muligvis rabat gennem din brancheforening eller indkøbsforening – kontakt os eller dem.

Eksempel 1: 1 bageri/butik + “Kundesider” modul:  Kr. 499 + kr. 149 = kr. 648/md.

Eksempel 2: 1 bageri/butik + ekstra udsalgssted + “kalkulation” modul: Kr. 499 + kr. 129 + kr. 149 = kr. 777/md.