Produkter og priser


Priser er opdateret 21/7 2017

Se vores generelle vilkår her (åbner i ny fane)

 

Intro
Gratis
Som Basis
Gratis i 2 mdr.
Basis
399 pr. md.
1000 opskrifter
Brugsret til 1 butik
Bageri + 1 udsalg
499 pr. md
1000 opskrifter
Brugsret til 2 butikker
To bagerier
599 pr. md
1000 opskrifter
Brugsret til 2 butikker

 

Alle priser er excl. moms.

Man betaler for brugsretten i et antal butikker (salgssteder), samt et antal produktionssteder. Basis-pakken er altid udgangspunktet og dækker et “almindeligt” bageri bestående af produktion + butik, og for hvert yderligere salgssted, og for hvert yderligere produktionssted, tillægges der kr. 100 pr. md.

Uanset pakkestørrelse har man 3 logins (med forskellige rettigheder, “mester”, “butik”, “produktion”) som kan bruges på tværs af lokationer.

Hvis der er tale om en større kæde, hvilket vi p.t. definerer som over 10 lokationer (produktion og/eller butik), tilpasser vi en løsning til netop jeres behov, og forhandler prisen individuelt.

Tilkøbsmoduler

Nedenstående moduler kan tilvælges ved oprettelsen af kontoen (klik på plusset for at se detaljer om modulet, herunder pris).

Kalkulation

Beregn kostpriser og dækning på dine produkter. Du får en ny side hvor du kan vedligeholde dine indkøbspriser på de forskellige ingredienser, og systemet kan på baggrund af disse beregne kostpriser for dine produkter. Kostprisen er specificeret ud på de enkelte ingredienser, så du kan se hvilke ingredienser der “gør et produkt dyrt” og evt. gøre noget ved det. Når du angiver en udsalgspris for dit produkt beregner vi også dækningsbidraget på produktet. Du kan også regne den modsatte vej, og finde den rigtige udsalgspris ved en ønsket dækningsgrad.

Modulet koster kr. 99 pr. md, excl. moms

Kundesider

Lad dine kunder selv få muligheden for at undersøge hvilke allergener der er i produkterne, inden de kommer frem til kassen. Det sparer både deres og dine medarbejderes tid, og kunden undgår at “føle sig til besvær”. Kunden føler sig ofte også mere tryg ved selv at have set allergen-informationen, fremfor at få den præsenteret af en medarbejder.

Læs mere på siden “kundesider“.

Bemærk at man med et kundesider-modul har ret til at bruge dette på ét udsalgssted. Dvs. have en touch-skærm og/eller QR-koder, NFC-tags eller links til kundesiderne, på ét udsalgssted.

Ønsker man at bruge det på flere udsalgssteder, kræves det at der købes separate moduler pr. udsalgssted.

Modulet koster kr. 99 pr. md, excl. moms.

Bestilling

Bestillingsmodulet gør det nemt for dig og dit personale at modtage bestillinger fra kunderne. Det understøttet både “almindelige” produkter som f.eks brød, rundstykker og simple kager, men også produkter med mange valgmuligheder, f.eks. kagemænd og lagkager. Det kalder vi “konfigurerbare produkter”. Personalet får med systemet nemt ved at stille kunden alle de relevante spørgsmål (og holde hende opdateret vedr. prisen på bestillingen) – og bagerne har nemt ved at overskue hvad det er, der skal produceres i forbindelse med bestillingerne. Kunderne oplever en god service og et “sikkert” personale, og de får ydermere hjælp i form af SMS’er som ordrebekræftelse og påmindelse når ordren skal afhentes.

Modulet koster kr. 199 pr. md, excl. moms, men incl. omkostninger til SMS’er.

 

 

 

Priseksempler

Her ser du et par eksempler på prisberegninger, ud over grundpriserne som findes i skemaet herover. Husk, du får muligvis rabat gennem din brancheforening eller indkøbsforening – kontakt os eller dem.

Eksempel 1: 1 bageri/butik + “Kundesider” modul:  Kr. 399 + kr. 100 = kr. 499/md.

Eksempel 2: 1 bageri/butik + ekstra udsalgssted + “kalkulation” modul: Kr. 399 + kr. 100 + kr. 99 = kr. 598/md.