SMS-beskeder


Med SMS-modulet kan du på yderst professionel vis informere dine kunder om f.eks. bestillinger, via SMS. Ordlyden i SMS’erne bestemmer du selv – eller du kan bruge de indbyggede skabeloner, så det bare virker “ud af boksen”. Vi kan endda lave det således, at afsendernavnet tilpasses, så man let kan se SMS’en kommer fra netop din butik.

SMS-modulet giver kun mening i sammenhæng med andre moduler der har mulighed for at sende SMS-beskeder. På nuværende tidspunkt vil det sige bestillingsmodulet. Bestillingsmodulet kan sende beskeder til kunden som bestillingsbekræftelse, og det kan også sende påmindelser når en bestilling er klar til at blive afhentet.

SMS-modulet er lavet som et selvstændigt modul for at give muligheden for at vælge det fra! Hvis man f.eks. ønsker bestillingssystemet, men ikke ønsker at give kunderne SMS-beskeder, kan man således få bestillingssystemet til den halve pris af hvad det havde kostet MED SMS-beskeder. Overvej dog nøje om det ikke kan betale sig at vise kunden den ekstra professionalisme, ved at ledsage bestillingen af tryghedsskabende SMS-beskeder ved afgivning af bestillingen og i forbindelse med afhentningen!