Bestillingsmodulet – nu kan B2B kunder lægge ordrer selv!


YouTube player

Vi, og mange andre, syntes egentlig at bestillingsmodulet var ved at være ret godt – men så var der lige én der kom med et godt forslag. Så nu bliver det alligevel rigtig meget bedre!

Forslaget gik i al sin enkelthed ud på, at erhvervskunder (B2B), altså f.eks. den købmand, supermarked, kiosk eller tankstation du leverer til, skulle kunne afgive ordrer selv, via eget login på FoodInfo. Så det har vi nu lavet.

Kort om hvordan det virker

Du kan selv, som mester, oprette B2B kunder og give dem deres eget login til systemet. Når de logger ind, kan de i store træk det samme som en “butiks-bruger” – bortset fra at de i sagens natur kun kan oprette bestillinger til sig selv!

Dvs. de kan også kigge i listen af produkter, og klikke ind på hvert enkelt og se ingredienslister, allergener og næringsberegninger. Men som det også gælder for personalet – ingen opskrifter! De kan også skrive labels og produktark ud selv, samt sende mails til slutkunden med produkt-information. Altsammen super praktisk hvis der er tale om en B2B-kunde der videresælger – f.eks. en købmand.

B2B-kunden ser en meget simpel brugerflade, da de jo ikke skal angive andet end produkter og bestillingsdato – B2B-kundens “stamdata” ligger i systemet én gang for alle.

En lille men vigtig detalje er at man kan kopiere en bestilling og redigere i den. Mange B2B-kunder vil jo formentlig aftage mange af de samme varer fra gang til gang, dog måske i varierende mængder. Så skal de ikke starte forfra hver gang, men kan ofte nøjes med at rette lidt i nogle antal, og selvfølgelig leveringsdatoen.

Nå B2B-kunden har afgivet en bestilling, sendes der en ordrebekræftelse til både hans egen mail, til din mail, og til evt. cc-modtagere som man kan angive.

Du kan selvfølgelig se bestillingen i FoodInfo med det samme. Når du skal producere får du en overskuelig produktionsliste med samlet antal af hvert produkt (fra alle bestillinger på dagen) i den rækkefølge du ønsker. Dit bogholderi kan også trække oplysningerne om de enkelte bestillinger.