Status lige før 2015


Som jeg skriver andetsteds på siden, fokuserer vi benhårdt på at færdiggøre de ting, der er vigtige for at bagere rundt om i landet kan komme i gang med at bruge systemet. Det vil sige:

  1. “Karosseriet” i systemet, dvs. den grundlæggende håndtering af opskrifter og ingredienser.
  2. “Motoren” i systemet, dvs. algoritmerne der genererer mærkningen.
  3. “Brændstof” nok til at det er sjovt at køre – dvs. ingrediens-data der dækker min. 80% af de fleste bageres behov.

Punkt 1 og 2 er tæt på at være færdige. Men for at få glæde af dem er vi afhængige af punkt 3, og der har vi endnu noget arbejde at gøre. Vi kan dog nævne at Tommy har lagt langt de fleste af sine egne opskrifter ind, med de ingredienser og blandinger der findes.

Målet er at punkt 1, 2 og 3 er opfyldt 1/2 2015.

Når vi nu fokuserer så benhårdt på disse ting, hvad er det så vi udskyder? Jo, vi mener f.eks. det er vigtigere at systemet fungerer, end at det ser lækkert og moderne ud. Så det er en af de ting vi har udskudt – at give bilen en flot lakering. Men det kommer!

Desuden vil vi gerne integrere med de systemer, bagerne bruger i forbindelse med deres bon-printere, eller helt kunne træde ind i stedet for disse systemer. Der er vi heller ikke endnu, så den mærkning vi genererer skal indtil videre klippe-klistres over i dit bon-printer system.

Du vil kunne følge med her, hvordan det går med FoodInfo. Hvis du har spørgsmål, så skriv en mail til tommy@foodinfo.dk, eller anders@foodinfo.dk Vi er her for at hjælpe.

Godt nytår – håber I vil følge os i det nye år! Udfyld evt. formularen her til højre med navn og email, så skriver vi til dig når der er spændende nyt fra FoodInfo.