Info-stander i butikken


I FoodInfo findes der en række sider, der viser bagerens produkter på en særlig kunderettet måde, der skal kunne betjenes af alle helt uden forudsætninger. Disse sider kalder vi “kundesider”, og du kan læse mere om dem her. Kundesider kan vises på en hvilkensomhelst enhed (f.eks. kundens mobil), men en rigtig god formidling af kundesiderne er via en info-stander i butikken.

Hvis man opstiller sådan en info-stander i butikken, kan også kunder der IKKE har en mobiltelefon, komme ind på bageriets kundesider i FoodInfo. Og den er klar til brug med det samme, og vil måske ligefrem virke tillokkende på de mere teknik-glade kunder.

5

I denne artikel skriver vi om hvordan QR-koder kan gøre det nemt for kunden at finde frem til kundesiderne med sin egen mobil – og på kundesiderne på info-standeren vil man faktisk også kunne finde en QR-kode, som man kan scanne med telefonen.

Oprindeligt kaldte vi info-standeren og de informationer man kan finde på den for “in-store display” – det nye navn “kundesider” har vi valgt fordi siderne jo netop er “flyttet ud” af butikken, og nu kan findes på de enheder, man ønsker.