Kurserne i foråret ’17 er slut – men kontakt os endelig hvis du godt kunne tænke dig at komme på kursus. Vi havde ca. 60 bagere og konditorer til workshop, og fik masser af god feedback.
Her i foråret ’17 holder vi en række workshops for nye brugere, samt eksisterende brugere der gerne vil lære lidt tricks. Herunder finder du en oversigt over tid, sted og med link til invitationen. Du melder dig til ved at kontakte os på info@foodinfo.dk eller ringe på 5223 6999. Skulle tilmeldingsfristen være overskredet – så prøv alligevel. Måske er der stadig plads.
Workshop | Sted | Tid | S.U. | Invitation |
---|---|---|---|---|
Sydvestjylland | Valsemøllen, Esbjerg | Tirsdag d. 7/3 kl. 12-15 | Onsdag d. 1/3 | Klik her for pdf |
Aalborg | Hotel Phønix, Aalborg | Onsdag d. 22/3 kl. 12-15 | Onsdag d. 15/3 | Klik her for pdf |
Fyn | Public Intelligence, Odense | Tirsdag d. 29/3 kl. 12-15 | Mandag d. 20/3 | Klik her for pdf |
Sjælland Øst 1 | BagerGruppen, Ishøj | Mandag d. 3/4 kl. 12-15 | Fuldt booket! Se 4/4. | Klik her for pdf |
Sjælland Øst 2 | BagerGruppen, Ishøj | Tirsdag d. 4/4 kl. 11-14 | Fredag d. 24/3 | Klik her for pdf |
Færøerne | (under planlægning) |