Mød din nye bedste ven


Du har nok en gang imellem oplevet, at du synes du sidder og leder meget i listen med opskrifter eller ingredienser. F.eks. når du skifter mellem redigering af opskrift, søgning af ingredienser til opskriften, og tilbage igen. Dette arbejde har vi forsøgt at få til at køre noget nemmere.

Mød: Hot-listen

Det gør vi ved at indføre ‘hot-listen’ – eller historikken, kunne man også kalde den. Hot-listen bor oppe ved siden af “hjem” ikonet, og den ser ud som her til højre – efter at man har besøgt nogle opskrifter og ingredienser, selvfølgelig.

Den indeholder altid de seneste 8 opskrifter, og de seneste 8 ingredienser du har været inde på, med nyeste øverst.

Du kan både tilgå visnings-siden – ved at klikke på navnet, ligesom i opskrifts-/ingrediens-listerne – og redigerings-siden, ved at klikke på blyanten. Nogle opskrifter (andres) og mange ingredienser har du ikke adgang til at redigere, og der vil være et “adgang forbudt” skilt i stedet for blyanten.

Vi håber og tror at du vil blive glad for denne funktion – der er helt klart basis for at spare nogle klik og noget scroll. Og som altid – sig til hvis der er noget der driller, eller hvis vi kan gøre det endnu bedre.