Opret gratis prøvekonto


Her kan du oprette en gratis prøvekonto – 100% uforpligtende. Læs evt. mere længere nede på siden, efter tilmeldingsformularen.

 

 

Prøvkontoen er fuldt funktionsdygtig, dvs. der er ingen begrænsninger i funktionalitet. Du har selvfølgelig fuld adgang til support i din prøveperiode, og vi vil være glade for at hjælpe dig godt i gang.

Som udgangspunkt er prøvetiden 2 måneder – men vi er ikke så firkantede. Hvis du ikke er kommet rigtig i gang efter de to måneder, så får du mere tid. Du skal i hvert fald ikke vente med at oprette din gratis konto fordi “du ikke er sikker på du får tid til at kigge på det lige nu” … det tager den tid det tager, og vi hjælper alt det, du har brug for, og vi starter først abonnements-betalingen når vi er enige om at du er i gang!

Du kan også roligt vælge tilkøbsmodulerne til fra starten. Ellers har du jo ikke mulighed for at se om det er noget for dig. Og igen, vi aftaler med dig hvilke moduler du vil fortsætte med, når/hvis du starter “for alvor”. Som sagt – denne tilmelding er 100% uforpligtende.