Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi nu integrerer med Baker Pos kassesystemet. Dvs. at hvis du bruger kassesystemet fra Baker Pos, så kan dit personale se ingredienslister, produktbeskrivelser, billeder og næringsberegninger direkte på kassen. Det ser f.eks. sådan her ud:
Altid opdaterede data på kassen
Informationerne holdes løbende opdateret fra FoodInfo, så det altid er de helt aktuelle data der ses på kassen, selv om du ændrer i dine opskrifter af og til. Allergener er fremhævet, ligesom de ville være på en label, så det er nemt at informere kunden om allergener også.
Kunden kan få info med hjem
Baker Pos kan også skrive tingene ud på en bon, hvis nu kunden ønsker det. Mange sætter pris på at have tingene på papir, selv i disse digitale tider 🙂
Se Baker Pos’ egen video
Du kan se i denne lille video fra Baker Pos hvordan det rent praktisk virker og ser ud for brugeren – det er vist så nemt som det kan blive! Når det er nemt for personalet, er der også større sandsynlighed for at de yder den ekstra gode service det er, at kunne informere på et sikkert grundlag.
Hvad kræver det af FoodInfo?
Hvis du ønsker en integration med din kasseterminal, skal du bruge modulet “Kundesider og API”, som åbner op for at andre systemer kan tilgå dine data udefra (ikke dine opskrifter! – kun ingredienslister, næringsberegninger og andet “offentlig” information). Det koster p.t. kr. 149 pr. måned. Men modulet indeholder jo så også selve “kundesider” delen, som du kan læse meget mere om HER.
Udgiften til selve kasseløsningen vil vi ikke blande os i her, det kan Baker Pos fortælle om:
Er du interesseret i kasseløsningen fra Baker Pos?
Tag fat i Stine Kit Gerster fra Baker Pos, hun kan fortælle dig en hel masse mere. Hun har email skg@bakerpos.dk, og Baker Pos kontaktes på 35 24 01 10.
Eller er du bare interesseret i integrationen?
Hvis du har en anden kasseløsning og godt kunne tænke dig en lignende integration, så skriv til mig på anders@foodinfo.dk. Der findes mange kassesystemer, og måske integrationen findes, måske kan den komme til det 🙂