Flotte plastkort med CardPresso


Hvis du har prøvet at lave hyldeforkanter eller brødskilte som plastkort, er du måske stødt ind i, at du gerne ville lave et eller andet der var ud over, hvad FoodInfos skabeloner (Layouts) kunne tilbyde? Selvfølgelig vil vi altid opfordre dig til at kontakte os, så vi kan hjælpe med at lave præcist det layout du har brug for – MEN – der findes også en anden løsning!

Plastkort-printeren Edikio Flex, der kan købes hos RD Data, leveres med et super godt program “CardPresso”, hvor design af plastkortet er virkelig nemt. Men CardPresso indeholder jo ikke al den rare information fra FoodInfo – skal man så sidde og taste alle sine produkter ind i CardPresso?

Nej! Vores løsning går ud på at downloade det nødvendige data fra FoodInfo, og så kan man importere det direkte i CardPresso (kræver en version XS af CardPresso, som skal tilkøbes – pris i omegnen af kr. 1.300 ex. moms. Spørg hos RD Data.)

Herefter kan man lave sit skilt, helt som man ønsker, og så skrive ud med data for Kanelsnegle, Chokoladekage, Cacaosnitter, og hvad man ellers har i FoodInfo. Nemt og smart – se selv videoen. NB: Det går måske lidt stærkt hist og her i videoen, for at det ikke skal blive alt for langtrukkent – så når du skal prøve det i virkeligheden, er pause-knappen din ven 🙂