Lav dine egne kategorier


Én størrelse passer ikke alle

En erfaring vi har gjort os er, at bagere er meget forskellige. Og heldigvis for det. Mere forskellige end vi lige havde regnet med, da vi først designede systemet. Indtil nu har du nemlig været “tvunget” til, hvis du ville kategorisere dine ting, at benytte de 15 kategorier som vi på forhånd havde lagt ind i systemet. Men selvom der er en betydelig “fællesmængde” af ting, som de fleste bagere laver, så er der mange, der også lige laver noget specielt. Eller aldrig laver nogle bestemte ting. Eller som gerne vil dele sine ting mere op – eller mindre.  Måske er det nok at skelne mellem “Brød” og “Kager”? Og endelig, så er der jo regionale forskelle på hvad man kalder tingene – så hvorfor skal du kalde det for “wienerbrød”, når du hellere vil kalde det “morgenkager” ? 🙂

Nu kan du selv bestemme

Nu er valget dit eget. Du har stadig de 15 kategorier som systemet er “født” med, men nu kan du redigere i dem – faktisk lave dem fuldstændig om hvis du vil. Du kan:

  • Fjerne dem, du ikke bruger.
  • Omdøbe dem, du bruger.
  • Lave helt nye.
  • Ændre på rækkefølgen de bliver vist i

Ikke mindst for dig, der har in-store display er det en fordel at “finpudse” sine kategorier, for her er det jo en del af det, som kunden ser og arbejder med på skærmen. Og så ER der jo også enkelte, og der kommer flere og flere til, som bruger FoodInfo i andre brancher end bagerbranchen. For slagteren og hans kunder giver hverken “wienerbrød” eller “morgenkager” nok særlig god mening 🙂

Sådan gør du

Du går ind i menuen under “Opskrifter->indstillinger”. Her finder du listen af kategorier, som du så kan gå løs på. Bemærk: Der står et tal ud for de kategorier, der er produkter i. Du kan uden videre slette kategorien, men så vil produkterne ryge i “Alle/ukategoriseret” kategorien – for den er der altid.

 

kategorier