Beregning af produktion udfra bestillinger og egne produktionsdata


YouTube player

Som den tredje store opdatering af bestillingsmodulet, har vi netop frigivet den version, der gør det muligt at beregne den samlede produktion af f.eks. grunddeje, udfra faste bestillinger, fra “engangs-bestillinger” og fra egne produktionsdata.

Dvs. vi har kombineret bestillingssystemet og produktionsplanlæggeren, så du nu faktisk altid har de data der skal til for at beregne hvor meget du skal producere – og vi beregner det selvfølgelig også for dig, så du bare skal veje af og i gang med at producere 🙂

I forhold til tidligere er det også helt nyt, at man kan arbejde med faste bestillinger. Det kan f.eks. være dine faste aftagere eller udsalgssteder, for hvilke du kan angive, for hver ugedag, hvor mange af hvert produkt de skal have leveret.

Så selv om du evt. ikke bruger FoodInfo helt ude ved vægten (men hvorfor ikke?) – så er der altså alligevel stærke nyheder i denne opdatering!

Ring 5223 6999 eller skriv på info@foodinfo.dk, hvis vi skal have en snak om det eller bare ha’ det aktiveret så du kan komme i gang.

Bemærk: Det med faste og “engangs”-bestillinger er et tilkøbsmodul til kr. 100/md. Men produktionsplanlæggeren (evt “kun” med faste produktionstal for hver ugedag) har ALLE adgang til.