Det siger vores kunder …


Her har vi samlet en god håndfuld dejlige udtalelser fra vores brugere. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er meget stolte af hver og en af dem, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til dem, hver eneste dag.

Hvis du bruger FoodInfo, og vil fortælle om din oplevelse, er du også meget velkommen til at skrive til os på admin@foodinfo.dk, eller anmelde os på vores facebook-side: https://facebook.com/foodinfo.dk.

 

 

“Vi kan klart anbefale FoodInfo som et professionelt værktøj i forhold til arbejde med ingredienser, opskrifter, kalkulationer, allergener og meget mere. Vi bruger dagligt de mange nyttige funktioner i FoodInfo og har derigennem helt klart styrket vores forretning”

Anders Hermansen, Schweizerbageriet, Århus


Har et bageri der leverer varer til et supermarked. Ved slet ikke hvordan jeg skulle komme gennem den jungle af labels mærkning hvis vi ikke brugte foodinfo 
Et fantastisk system der er nemt at håndtere!

Mette Toft Hansen, Seest Bageri


“FoodInfo er et nemt og håndterbart program for vores butiksassistenter, der i det daglige bruger systemet til at printe labels og oplyse om allergener. Det er enkelt at starte op i FoodInfo. Indtastning af opskrifter og navigation i programmet er simpelt. Og ved udfordringer med programmet er der altid hjælp at hente hos Anders fra FoodInfo.”

Mette Castello Ernstorn, Wendorff, Svendborg


 

“FoodInfo er let er let at bruge, har i dag alle vores opskrifter i systemet og udskriver etiketter til vore indpakkede varer, laver også prisskilte med varedeklaration på bagsiden og ikke mindst modulet kundesider er jeg blevet glad for så kunderne selv kan finde varens indhold og allergener, da der af og til er kunder som spørger til indhold i vore produkter og på disken har vi en QR-kode som kunden kan bruge. Jeg kan kun anbefale mine kollegaer at få programmet”

Bent Maass, Rømø Bageri


“FoodInfo er et meget godt program. Nem at bruge, god til personalet, god til kunderne at bruge, og så sparer man meget tid på kontoret”

Eirikur Magnussen, Bageriet Mylnan, Thorshavn, Færøerne


“Jeg deltog på FoodInfo´s opstartsmøde i marts 2017 og har siden været en meget tilfreds kunde og glad bruger af systemet. Det bedste ved at bruge FoodInfo er den store fleksibilitet der er når jeg støder på udfordringer. Jeg tager telefonen, ringer til Anders og kort tid efter er situationen løst. Det være sig tekst på labels, udskrivning af opskrifter, indmeldelse af nye produkter m.m. – alt løses på kort tid. Det er super god service og virker rigtig godt for mig.”

Vivi Due Christensen, Den Lille Bager, Løsning


“Det er nemt og enkelt at finde rundt i, det giver hurtigt overblik over info der skal videre til andre, og har man et problem er I super til at få det løst. Alt i alt en super god oplevelse.”

Jens Nordberg, Fanø Bageri